sense facials

Kombinationen af uovertruffen velvære og grundig behandling af hudens behov. Ansigtsbehandlinger til alle hudtyper og hudtilstande. Herunder finder du Intuitions kernebehandlinger.

sense advanced

Collagen Induction Therapy er en banebrydende behandlingsform, som benyttes til følgende hudproblemer:

Hudforyngelse/opstramning
Ujævn pigmentering
Rynkebehandling
Solskadet hud
Store hudporer
Akne-ar
Arvæv mm.

Behandlingen udføres med en Skinpen, et apparat, som med mikronåle aktiverer hudens produktion af kollagen og elastin. Under behandlingen arbejdes i et udvalgt serum, herved optages de aktive ingredienser op til 400 gange bedre, end ved almindelig påsmøring. Der afsluttes med en kølende specialmaske, tilpasset behandlingens formål.

Der udføres ikke Sense Advanced behandling på aktiv akne. Er du i tvivl kan du få vejledning og hjælp til at behandle og berolige huden, til det er muligt at behandle med Skinpen.

KONSULTATION

(30 min.) 500kr.

Konsultation til Sense Advanced behandlingsforløb. Prisen fratrækkes din første behandling.

cit – full face

(90 min.) DKK 1595
(4 Behandlinger) DKK 5495

Det bedste fra to verdener. Foryngende, aktiv og holistisk ansigtsbehandling med microneedling, afspændingsmassage, specialserummer og crystal roller massage. Behandling af hele ansigtet, som tilpasses, så den afhjælper de tilstedeværende hudproblemer. Du får en bedøvende creme på inden behandling med Skinpen apparatet, så du intet ubehag vil føle. Der arbejdes med nåledybde på 0,25-1,5mm.

Afrensning + bedøvelsescreme + massage af arme, hænder og fødder samt hovedbund + behandling med mikronåle + individuel biomaske + nakke/skulder massage + blid ansigtsmassage med crystal rollers + afsluttende healing elixir, øjencreme og SPF ansigtspleje.

book tid

SMOOTHING BOOST

(45 min.) DKK 1095
(4 Behandlinger) DKK 3595

Fugtende og opstrammende ansigtsbehandling med microneedling. Der arbejdes uden bedøvelse og en maximal nåledybde på 0,25-0,5 mm. Denne behandling giver huden fornyet glød og spændstighed.

Afrensning + behandling med mikronåle, individuel biomaske + hånd-, arm- og skuldermassage + afsluttende healing elixir, øjencreme og SPF ansigtspleje.

book tid

CIT NECK&DECOLLETÉ (tillæg)

(45 min.) DKK 595

Microneedling af hals og øvre bryst.

Kan kun bestilles i forbindelse med Sense Advanced ansigtsbehandlinger.

book tid

scroll top button facial page
Intuitions | Krimsvej 11F, st. th. dør 4, 2300 København S | +45 42 36 06 62 | contact@intuitions.dk