sense facials

Kombinationen af uovertruffen velvære og grundig behandling af hudens behov. Ansigtsbehandlinger til alle hudtyper og hudtilstande. Herunder finder du Intuitions kernebehandlinger.

sense advanced

Collagen Induction Therapy er en banebrydende behandlingsform mod dybereliggende hudproblemer. Behandlingen foregår med en særlig Skinpen, et apparat som skaber mikroskopiske skader i huden. Dette foregår under fuld kontrol og er individuelt tilpasset hudens behov og problemet som arbejdes på. Huden vil ved denne form for kontrolleret skade starte sin naturlige helingsproces og kollagenopbygningen sættes kraftigt i gang. Dette medfører at huden efter få behandlinger kan vise tydelige resultater og genopbygge en ny smukkere hudoverflade.

Benyttes til følgende hudproblemer:
Hudforyngelse/opstramning
Ujævn pigmentering
Rynkebehandling
Strækmærker
Store porer
Acne-ar
Arvæv mm.

cit konsultation

(30 min.) DKK 500

Konsultation til behandlingsforløb med skinpen. Depositum på 500kr. fratrækkes din første behandling.

book tid

cit – section

(60 min.) DKK 995
(4 Behandlinger) DKK 3095

Dybdegående behandling af enkelt område eksempelvis pande. Under din konsultation skræddersyes og anbefales forløb og behandlingstype. Behandlingen afsluttes med kølende biomaske og håndmassage samt afsluttende cremepleje. Denne behandling anbefales som kurforløb af minimum 4 gange, med 4-6 ugers mellemrum, for optimalt resultat.

book tid

cit – full face

(90 min.) DKK 1900
(4 Behandlinger) DKK 5495

Dybdegående behandling af hele ansigtet. Under din konsultation skræddersyes og anbefales forløb og behandlingstype. Behandlingen afsluttes med kølende biomaske og håndmassage samt afsluttende cremepleje. Denne behandling anbefales som kurforløb af minimum 4 gange, med 4-6 ugers mellemrum, for optimalt resultat.

book tid

SMOOTHING BOOST

(45 min.) DKK 1195
(4 Behandlinger) DKK 3595

Hudforyngende behandling som fugter, fornyer og stimulerer kollagendannelsen. I denne behandling arbejdes i hudoverfladen og med en max. nåledybde på 0,5mm. Behandlingen afsluttes med kølende biomaske og håndmassage samt afsluttende cremepleje. Denne behandling er god som introduktion til CIT behandling og kan anbefales som kurforløb med 2-3 ugers mellemrum.

book tid

scroll top button facial page
Intuitions | Krimsvej 11F, st. th. dør 4, 2300 København S | +45 42 36 06 62 | contact@intuitions.dk