produkter

I Intuitions er kvalitet og kompromisløshed kernen. Alle produkter er nøje udvalgt til at give enestående resultater. De er valgt ud fra vores erfaring og ønske om at tilbyde kun det bedste. Vi tilbyder dig altid gennemgående rådgivning så du kan opnå smuk hud. Din daglige skønhedsrutine bliver således både virksom, effektiv og giver velvære i din hverdag. Produkterne er samtidig udvalgt til at passe ekstra godt til vores nordiske klima og vores ofte krævende behov til hudpleje.

Amazing Space logo Lycon logo wax Nuori logo skincare

Amazing space

Danske AMAZING SPACE hightech cosmeceuticals består af plejende produkter til ansigt og krop, samt en serie af kosttilskud. Skabt ud fra naturlige, økologiske og rene planteekstrakter kombineret med teknologisk forskning på højeste plan. Vi har valgt at arbejde med produkterne pga. de ekstraordinære resultater erfaret gennem flere år, den bæredygtige vinkel på produktionen af kerneingrediensen Inca ichiolien og den høje andel af aktive ingredienser i produkterne.

Design og emballage er æstetisk, hygiejnisk og naturligt nedbrydeligt. Duftingredienserne virker sansestimulerende med afspændende aromaterapeutisk effekt for både krop og sjæl.

Alle produkter er formuleret uden parabener, syntetiske farvestoffer, syntetisk parfume og petrolatum.

Amazing Space benefit paraben free Amazing Space benefit active ingredients Amazing Space benefit organic fairtrade

NUORI

NUORI er et dansk hudplejemærke udviklet efter et unikt koncept om friskhed uden kompromisser. Produkterne adskiller sig fra andre hudplejeserier ved at være det eneste hudplejeprodukt som kan tilbydes frisk fra producenten hver 12. uge. Vi har valgt at arbejde med produkterne pga. dette særlige koncept, den konserveringsfrie formulering og den gode effekt.

NUORIs koncept om friskhed adskiller sig fra andre på to forskellige måder. Det sikrer 100% virkning af aktive ingredienser. Og tillader produkterne at være yderst rene. 100% fri for konserveringsmidler og andre syntetiske tilsætninger, der normalt anvendes til at forlænge holdbarheden af skønhedsprodukter.

Nuori benefit paraben free Nuori benefit active ingredients Nuori Space benefit organic fairtrade

lycon

Det førende mærke på markedet, især til de mere krævende voksbehandlinger af sart og sensitiv hud, f.eks ansigt og intimvoksning.

High performance Lycojet med rose og kamille fjerner hår effektivt. Den er helt perfekt til at fjerne korte, genstridige hår men også de helt fine dun i ansigtet som andre vokstyper nogle gange kan overse. Lycon lycojet voks er særligt skånsom til sensitive områder og der lægges en tynd beskyttende oliefilm på huden inden behandling.

Vi benytter denne voks til alle vores behandlinger af armhuler, intimvoks samt voks i ansigtet.

Lycon benefit paraben free Lycon benefit active ingredients Lycon Space benefit organic fairtrade

Om Crystal Rollers

Et værktøj til nemt at udføre massage af ansigt, decolleté og nakke/skuldre. Giver glød og opstrammer huden samt forebygger linjer og fjerner væskeophobninger. Øger optagelsen af plejeprodukter og kan bruges af alle både kvinder og mænd. 

Rosenquartz Roller

Kærlighedskrystallen rosenquartz skaber ro, harmoni og balance. Den smukke krystal er healende og beroligende på sensitiv/sart hud eller tilstoppet/uren hud, men kan bruges af alle hudtyper med stor effekt. 

Bjergkrystal Roller

En kraftigt healende og styrkende krystal, der giver klarhed og fokus. Vidunderlig, smuk og egner sig til alle hudtyper. Særligt velegnet til moden og tør hud, der mangler vitalitet og glød.  

Sådan bruger du din Crystal Roller
Rul frem og tilbage på bryst, hals og nakke. I ansigtet rulles i opad- og udadgående bevægelser således, at vævet løftes og væskeophobninger drænes væk. Du kan sagtens rulle frem og tilbage med din roller, men sørg for at trykket er i den opadgående bevægelse. Rul ekstra der, hvor du mærker spændinger. Omkring øjnene kan du bruge den runde ende på skaftet til blid massage af øjenomgivelserne i cirkler mod den inderste øjenkrog og udad under brynet. 
Massagen kan udføres både morgen og aften og optimalt 5-15 min pr. dag. 

Intuitions Crystal Rollers er udført i krystal af højeste kvalitet og kraftig metal, så den kan holde i mange år. Da krystal er et naturligt materiale, kan der forekomme farveforskelle og ujævnheder, som ikke har betydning for din rollers effekt eller kvalitet. 

Din roller kan muligvis knirke en smule ved brug, da den er udført i krystal og metal. Dette er helt normalt og kan mindskes ved at smøre den med lidt olie. 

Gua Sha Crystals

Værktøj til dyb massage af både ansigt og krop. Stimulerer kollagenopbygning, blodgennemstrømning og virker opstrammende. Gavner hud med tendens til tilstopninger og urenheder, manglende glød og spændstighed. Kan bruges til effektiv anti-cellulite bindevævsmassage. Kan benyttes af alle både kvinder og mænd. 

Jade Gua Sha Crystal

Lille hjerteformet sten velegnet til ansigtet. Udført i jade som giver fred og harmoni og er fantastisk til en dyb massage inden sengetid. Dette giver en rolig og fredelig søvn og hjælper din hud til at regenerere i nattens løb. Kan også bruges om morgenen for opkvikkende og udrensende effekt og glødende hud. Til alle hudtyper.

Rosenquartz Gua Sha Crystal

Værktøj til dyb massage af både ansigt og krop. Smuk og beroligende rosenquartz krystal, som skaber ro, harmoni og balance. Understøtter iltning af hudens celler og kollagenopbygning. Kan bruges overalt på ansigt og krop til dyb bindevævsmassage. Er fantastisk til en afspændende massage inden sengetid. Dette giver en rolig og fredelig søvn, og hjælper din hud til at regenerere i nattens løb. Kan også bruges om morgenen for opkvikkende og udrensende effekt og glødende hud. Til alle hudtyper. 

Da krystal er et naturligt materiale, kan der forekomme farveforskelle og ujævnheder, som ikke har betydning for din gua sha crystals effekt eller kvalitet. 

Sådan bruger du din Gua Sha Crystal
Bruges altid sammen med en olie, serum eller creme. Krystallen skrabes mod huden i opad- og udadgående bevægelser for at skabe øget blodgennemstrømning. Skrab ekstra, der hvor du mærker spændinger og ved linjer og rynker. Huden må gerne rødme, blusse og føles varm efter brug. Bruges flere gange om ugen gerne 10-15 min pr. gang. 

Rensning af din Crystal Roller og Gua Sha Crystal
Din roller/gua sha sten skal holdes ren og altid bruges på ren hud gerne ovenpå et serum eller olie. 
Rens din roller/gua sha med en fugtig klud med lidt mild sæbe. 
1-2 gange om måneden kan du rense krystallerne ved at dække din roller/gua sha sten i ren salt (uden tilsat jod). Lad stenen ligge i 12-24 timer. Saltet bør ikke genbruges. 
Har du din roller længe og oplever, at metaldelen bliver mørkere, kan du rense denne del med en rensecreme til kobber og messing. 

køb af produkter

Det er muligt at bestille tid til køb af produkter hos Intuitions. For at sikre os at du får de rigtige produkter med dig sætter vi gerne tid af til en kop varm te og en grundig vejledning. Pris på 250kr. fratrækkes dit køb af produkter.

book tid

Mangler du nogle produkter i din hudpleje kan du også sende en mail på contact@intuitions.dk. Vi sender produkterne til din adresse og betaler fragten ved køb over 1000kr.

scroll top button
Intuitions | Krimsvej 11F, st. th. dør 4, 2300 København S | +45 42 36 06 62 | contact@intuitions.dk