klinikken

Intuitions repræsenterer et unikt åndehul i en oase af velgørende behandlinger og plejende produkter.

Østens traditionelle massage, behandlings- og terapi teknikker forenes med smukke nordiske elementer og målrettes det individuelle behov. Et forkælende univers af forskønnelse, afslapning og helse med udvalgte og effektive produkter, beroligende musik, sanselige tryk og berøringer samt aromaterapeutiske dufte.

Indbydende omgivelser med naturens elementer lige uden for døren er skabt til renselse af sjælen. Den smukke nordiske stil giver plads og ro til at give dig fuldkommen hen i vores terapeuters helende og plejende hænder.

Vores ønske er at give dig omsorgsfulde behandlinger samt rådgivning - målrettet at styrke dit indre samt forskønne dit ydre. Du er det vigtigste for os og vi glæder vi os til at byde dig velkommen til din personlige oplevelse i vores holistiske skønhedsunivers. Det er vigtigt at glæde andre men det starter med dig selv!

Anne Pedersen indehaver og spa terapeut

Indehaver/Din behandler


Anne Pedersen / Kosmetolog

Som uddannet statsanerkendt kosmetiker har Anne arbejdet som kosmetolog i Danmarks bedste spa og klinikker. Efter en årrække med stor succes som selvstændig i det danske spakoncept Amazing Space måtte drømmen om at skabe egen klinik udleves. Og i smukke og private omgivelser, at tilbyde kvinder og mænd omsorgsfulde behandlinger med fokus på synlige resultater. Med speciale i avancerede ansigtsbehandlinger og hudterapi er dette udgangspunktet for Intuitions konceptbehandlinger.

Med en brændende passion for sit arbejde har det udviklet sig til en helt særlig behandlerstil. Oplevelsen er komplette velværeoplevelser og skræddersyede behandlinger efter den enkeltes behov og ønsker. For at tilbyde dig kun det bedste har hun skabt konceptet Intuitions.

show some love!

Nordic Sense instagramside Nordic Sense facebookside Nordic Sense trustpilot anmeldelser
scroll top button
Intuitions | Krimsvej 11F, st. th. dør 4, 2300 København S | +45 42 36 06 62 | contact@intuitions.dk