Update Reset
Update Reset

LASH LIFT

I behandlingen bruger vi professionelle produkter til at skabe en smuk bue på dine vipper. Resultatet er et åbent udtryk og dine vipper vil virke længere og tykkere.  Holdbarheden er 4-8 uger, behandlinger skal udføres med minimum 3 ugers mellemrum. Efter behandlingen kan vipperne farves og vi afslutter altid med en plejekur som genopbygger og beskytter hårstrået. 


Da alles vipper er forskellige vil resultaterne ligeledes være individuelle. Vi udvælger skabelon og behandlingstid individuelt og udfra dine vippers tilstand, for det bedst mulige resultat på dine vipper. Et lash lift kan udføres på alle sunde vipper, både korte og lange, da vi har skabeloner fra str. xs-xl, Vi anbefaler ikke et lash lift til meget slidte og udtørrede vipper. Brug altid vippeserum/vippepleje som anbefales i forbindelse med din behandling.


Til din behandling bør du altid ankomme uden mascara og undgå olieholdig makeupfjerner. Overholdes dette ikke, kan det betyde at dine vipper ikke kan behandles eller at du ikke får et tilfredstillende resultat.  Efter din behandling skal du undgå berøring af vipperne, samt undgå at få vand, makeup, produkter, olie og andet på vipperne i 24 timer.  Vipperne skal reddes med en børste, som du får med fra din behandling. 


Lash Lift med farve

525 kr.

Lash Lift uden farve 

445 kr. 

BRYNSTYLING

Vi kan hjælpe dig med at få smukkere bryn, som korrigeres med voks og pincet for et professionelt resultat.  Vi har stor erfaring i at skabe naturlige og velformede bryn. Vi kan også farve brynene i en specialblandet brynfarve, som matcher dine naturlige farver. Hermed kan du få lige præcis de bryn, som passer bedst til dit ansigt og fremhæver dine øjne. 


Behandlingens varighed er 3-4 uger. 


Brynstyling 

225 kr. 

Brynstyling med farve 

325kr. 

HENNA BRYN

Farvning af bryn med naturlig henna farve, som tilpasses det ønskede resultat og dine naturlige farver. De naturlige produkter giver et langvarigt resultat som holder i op til 4-6 uger uger.

Sammen med behandlingen indgår en brynstyling med voks og pincet.


Henna Brows 

425kr. 


KONTAKT INFO

Intuitions København K

Telefon +45 93 30 11 73 

E-mail contact@intuitions.dk

Peder Hvitfeldts Stræde 6 kld tv

1173 København K


INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Åbningtiderne er vejledende

Åbningstiderne er kun vejledende. Se aktuelle åbningstider i bookingkalenderen.


OBS! 
Udvidede åbningstider tilbydes efter aftale og ved særlige højtider eller behov. Hold gerne øje via vores onlinebooking samt facebook og Instagram.

Copyright © 2021 Intuitions

Design og udvikling Acaao