Update Reset
Update Reset

Hår Spa

Et besøg i vores frisørafdeling i Intuitions vil være en helt ny oplevelse for dig. Her er fokus på hovedbundsmassage, aromaterapi, afstresning og velvære.  En unik frisøroplevelse hvor det gode håndværk går hånd i hånd med beroligende velvære behandlinger.  

Spa klipning

En klipning som giver dig en flot ny frisure, mens du forkæles på unik vis. Du vælger selv om der skal ske store ændringer eller om du har en fast frisure som skal opfriskes. Esther lytter altid til dine behov og tilpasser særligt til dine ønsker. Behandlingen afsluttes med føntørring og rådgivning af de korrekte produkter til dit hår. Hårstyling kan tilvælges. Kan kombineres med Intuition Hair tillæg på 30 eller 60 min.

Intuition Hair 

Som en ansigtsbehandling - til dit hår. Behandlingen tilbydes i Intuitions og er udviklet til, at give hår og hovedbund særlig pleje.  Behandlingen skræddersyes specifikt til dig og indeholder bl.a. varme omslag på fødderne, varm hårmaske, hovedbundsmassage, håndmassage og aromadamp. Dit hår efterlades silkeblødt og velduftende af naturlige produkter. Døjer du med problemer i hovedbunden, skæl, skadet hår mm, kan behandlingen målrettes til dette specifikke behov. Behandlingen kan fåes som kurforløb, alene, eller i forbindelse med spa klipning.

Head Spa 

Afstressende hovedbundsmassage og hårvask. Denne behandling er udviklet efter rejser i Østen, hvor hovedbundsbehandling med hårvask er et ugentligt ritual. Behandlingen er unik og tilbydes kun hos Intuitions. Denne type massagebehandling anbefales til dig som føler dig stresset, urolig og træt. En halv time som kan transformere din sindstilstand. Du har mulighed for at benytte hårtørrer efter din behandling.Spa klip 60 min. 749kr. 


Intuition Hair 60 min. 749kr. 


Head Spa 30 min. 549 kr.  

KONTAKT INFO

Intuitions København K

Telefon +45 93 30 11 73 

E-mail contact@intuitions-shop.dk

Peder Hvitfeldts Stræde 6 kld tv

1173 København K


INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Åbningtiderne er vejledende

Vi holder åbent efter aftale. 


OBS! 
Udvidede åbningstider tilbydes efter aftale og ved særlige højtider eller behov. Hold gerne øje via vores onlinebooking samt facebook og Instagram.

Copyright © 2024 Intuitions

Design og udvikling Acaao