Gavekort til Intuitions

Med et gavekort til Intuitions er du helt sikker på at give en gave som både glæder og forkæler dem du holder af. Vores gavekort kan bruges på både behandlinger og produkter i begge klinikker. Efter eget valg kan det opdeles og bruges over flere gange eller bruges på en gang, indenfor gavekortets varighed på 2 år, med mindre andet er oplyst ved køb.  


Det er muligt at bestille tid til køb og afhentning af gavekort i en af vores klinikker. Dette bør bestilles, såfremt du ønsker at få gavekortet pakket ind. 


Køb af gavekort er også muligt online i alle døgnets timer. Med bestilling og direkte link til betaling samt umiddelbar modtagelse af gavekortet på din mail.


Klik HER for at købe gavekort online.


Klik HER for at bestille tid til køb og afhentning i vores klinikker.
Køb af professionelle produkter

Som klient i Intuitions vil du få mulighed for at købe produkter af professionel kvalitet, lang over den gængse kvalitet fundet i butikker og supermarkeder, apotek mm. 


Da vi udelukkende arbejder udfra en teori om at skræddersy alle hudpleje programmer, anbefaler vi at du får en grundig vejledning inden køb af hudpleje produkter. Bestil tid HER til vejledning og køb af produkter i en af vores klinikker. 


Bruger du allerede hudpleje anbefalet af din Intuitions behandler, kan du bestille dine ønskede varer på mail. Send din bestilling til contact@intuitions.dk og afvent bekræftelse her af din ordre, samt samlet pris og betalingslink til onlinebetaling med kort, eller via mobilepay.

KONTAKT INFO

Intuitions København K

Telefon +45 93 30 11 73 

E-mail contact@intuitions.dk

Peder Hvitfeldts Stræde 6 kld tv

1173 København K


INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Åbningtiderne er vejledende

Åbningstiderne er kun vejledende. Se aktuelle åbningstider i bookingkalenderen.


OBS! 
Udvidede åbningstider tilbydes efter aftale og ved særlige højtider eller behov. Hold gerne øje via vores onlinebooking samt facebook og Instagram.

Copyright © 2021 Intuitions

Design og udvikling Acaao