Gavekort til Intuitions

Med et gavekort til Intuitions er du helt sikker på at give en gave, som både glæder og forkæler dem du holder af. Vores gavekort kan bruges på både behandlinger og produkter i begge klinikker. Efter eget valg kan det opdeles og bruges over flere gange eller bruges på en gang, indenfor gavekortets varighed. Varigheden på gavekort er på 2 år, med mindre andet er oplyst ved køb.  


Det er muligt at bestille tid til køb og afhentning af gavekort i en af vores klinikker. Dette bør bestilles, såfremt du ønsker at få gavekortet pakket ind. 


Køb af gavekort er også muligt online i alle døgnets timer. Med bestilling og direkte link til betaling samt umiddelbar modtagelse af gavekortet på din mail.


Klik HER for at købe gavekort online.


Klik HER for at bestille tid til køb og afhentning i vores klinikker.Webshop


Besøg vores webshop og køb dine produkter online.


Klik HER for at besøge webshoppen. 


Køb af professionelle produkter

Som klient i Intuitions vil du få mulighed for at købe produkter af professionel kvalitet, langt over den gængse kvalitet i stormagasiner, butikker, supermarkeder, apotek etc. 


Da vi arbejder udfra en teori om at skræddersy alle hudplejeprogrammer, anbefaler vi at du, hvis du kan, får en grundig vejledning inden køb af hudpleje produkter. Bestil tid HER til vejledning og køb af produkter i en af vores klinikker. 


Du kan også altid besøge webshoppen HER, hvor vi har guides til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige til din hud. 


Bruger du produkter fra Skinbetter Science anbefalet af din Intuitions behandler, kan du bestille dine ønskede varer på mail. Send din bestilling til contact@intuitions.dk og afvent bekræftelse af din ordre, samt betalingslink til onlinebetaling med kort, eller via mobilepay.

KONTAKT INFO

Intuitions København K

Telefon +45 93 30 11 73 

E-mail contact@intuitions-shop.dk

Peder Hvitfeldts Stræde 6 kld tv

1173 København K


INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Åbningtiderne er vejledende

Vi holder åbent efter aftale. 


OBS! 
Udvidede åbningstider tilbydes efter aftale og ved særlige højtider eller behov. Hold gerne øje via vores onlinebooking samt facebook og Instagram.

Copyright © 2024 Intuitions

Design og udvikling Acaao