Update Reset
Update Reset

OM GUA SHA KRYSTALLER

Værktøj til dyb massage af både ansigt og krop. Stimulerer kollagenopbygning, blodgennemstrømning og virker opstrammende. Gavner hud med tendens til tilstopninger og urenheder, manglende glød og spændstighed. Kan bruges til effektiv anti-cellulite bindevævsmassage. Kan benyttes af alle både kvinder og mænd. 

GUA SHA 

Værktøj til dyb massage af både ansigt og krop. Smuk og beroligende rosenquartz eller amethyst krystal, som skaber ro og balance. Massagen understøtter iltning af hudens celler og kollagenopbygning. Kan bruges overalt på ansigt og krop til dyb bindevævsmassage. Er fantastisk til en afspændende massage inden sengetid. Dette giver en rolig og fredelig søvn, og hjælper din hud til at regenerere i nattens løb. Kan også bruges om morgenen for opkvikkende og udrensende effekt og glødende hud. Til alle hudtyper.  

Da krystal er et naturligt materiale, kan der forekomme farveforskelle og ujævnheder, som ikke har betydning for din gua sha crystals effekt eller kvalitet. 


Sådan bruger du din Gua Sha Crystal

Bruges altid sammen med en olie, serum eller creme. Krystallen skrabes mod huden i opad- og udadgående bevægelser for at skabe øget blodgennemstrømning. Skrab ekstra, der hvor du mærker spændinger og ved linjer og rynker. Huden må gerne rødme, blusse og føles varm efter brug. Bruges flere gange om ugen gerne 10-15 min pr. gang.  


Rensning af din Crystal Roller og Gua Sha Crystal

Din roller/gua sha sten skal holdes ren og altid bruges på ren hud gerne ovenpå et serum eller olie.  
Rens din roller/gua sha med en fugtig klud med lidt mild sæbe.  
1-2 gange om måneden kan du rense krystallerne ved at dække din roller/gua sha sten i ren salt (uden tilsat jod). Lad stenen ligge i 12-24 timer. Saltet bør ikke genbruges.  


Har du din roller længe og oplever, at metaldelen bliver mørkere, kan du rense denne del med en rensecreme til kobber og messing. 

KONTAKT INFO

Intuitions København K

Telefon +45 93 30 11 73 

E-mail contact@intuitions-shop.dk

Peder Hvitfeldts Stræde 6 kld tv

1173 København K


INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Åbningtiderne er vejledende

Vi holder åbent efter aftale. 


OBS! 
Udvidede åbningstider tilbydes efter aftale og ved særlige højtider eller behov. Hold gerne øje via vores onlinebooking samt facebook og Instagram.

Copyright © 2024 Intuitions

Design og udvikling Acaao