Update Reset
Update Reset

INTUITIONS 

Traditionelle massage, behandlings- og terapi teknikker forenes med smukke nordiske elementer og målrettes det individuelle behov. Et forkælende univers af forskønnelse, afslapning og helse med udvalgte og effektive produkter, beroligende musik, sanselige tryk og berøringer samt aromaterapeutiske dufte.

De Indbydende omgivelser, skabt til renselse af sjælen, naturens elementer, ro og varme er hvad du mødes af i klinikken. Den smukke indretning, de rene og velholdte lokaler og varme og bløde behandlerbrikse giver plads og ro til, at give dig fuldkommen hen i vores terapeuters helende og plejende hænder.

Vores ønske er at give dig omsorgsfulde behandlinger samt rådgivning - målrettet at styrke dit indre samt forskønne dit ydre.

Du er det vigtigste for os og vi glæder vi os til at byde dig velkommen til din personlige oplevelse i vores holistiske skønhedsunivers. Det er vigtigt at glæde andre, men det starter med dig selv!


KØBENHAVN K

I Marts 2019 åbnede klinikken i Kbh K. Her tilbyder vi et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger, centralt i København. De charmerende lokaler er placeret i det hyggelige Latinerkvarter, som byder på en stemning, der er helt unik. Du finder os i skønne højtliggende kælder lokaler, hvor byens stress og jag hurtigt vil glemmes. Her er du godt gemt væk fra hverdagens travlhed, mødt af vores varme, behagelige indretning og erfarne behandlere. Inden din behandling bydes du på lidt at drikke, samt et varmt håndklæde med lavendel aromaterapi.  Hos os kan du i velduftende og afstressende omgivelser finde et pusterum, i den pulserende midte af København. Ønsker du at trække dig lidt væk, og give dig selv et par timers velvære og pleje, så besøg os i den stemningsfulde klinik i centrum af København. Vi ligger velplaceret kun et par minutters gang fra Nørreport station. 

KLINIKKEN

INTUITIONS har eksisteret siden 2016. Hos os tilbyder vi dig et bredt udvalg af skønhedsbehandlinger, væk fra byens larm og støj. Klinikken er indrettet i intime og hyggelige omgivelser. Dæmpet belysning og en varm indretning i douche farver møder dig allerede i døren. Her er stillezone, fodtøj stilles ved din ankomst. Dette er det perfekte sted, at glemme alt om tid og sted. Og tage imod vores afstressende behandlinger, i hænderne på erfarne behandlere. Ønsker du den komplette følelse af egenomsorg, tid og afstresning, så besøg os i vores hyggelige klinik . Efter din professionelle behandling vil du modtage vejledning og have lidt tid til at  komme tilbage til overfladen, med en kop te og lidt nødder og mørk chokolade.  Vi gør vores bedste for at din oplevelse bliver unik, omsorgsfuld og afslappende. 

Vi yder altid vores ypperste for dig.


ANBEFALINGER

Næste tid er bestilt.

Jeg faldt over Intuitions helt tilfældigt på Facebook. Men hvor er jeg bare glad for det. Efter jeg var i en bilulykke har jeg døjet med spændinger, hovedpine og følgeskader af både piskesmæld og hjernerystelse. Da jeg kom til min behandling, vidste jeg derfor ikke hvad jeg skulle forvente. Men jeg gik mildest talt lykkelig derfra.  Jeg havde bestilt en behandling som både var med ansigtsbehandling og massage. Min behandler gik med det samme i gang og hun tog fat i alle mine spændinger og hvad der ellers havde samlet sig sammen i min nakke, kæbe, skuldre, ansigt osv.  Derudover fik jeg den dejligste ansigtsbehandling og min hud har aldrig set bedre ud. Næste tid er booket allerede og jeg glæder mig!


- Rikke 


Et øjeblik i Himlen. 

Behandlinger hos Intuitions er som at være i himlen et øjeblik.
Har prøvet et utal af kosmetologer og ingen kommer i nærheden af, hvad de kan hos Intuitions. Udover en tydeligvis forbedret hud (kan virkelig se en forbedring, efter jeg har været i forløb hos Anne) er massagen, duften og stemningen fuldstændig fantastisk! 

Det er kort sagt en luksusoplevelse ud over det sædvanlige, som alle bør give sig selv. 


- Maiken

En unik klinik.

Du bliver smuk, ikke kun udenpå - men helt indefra.  Når man lægger sig trygt på den varme briks, svøbt i lagen og tæpper,  til duften af æteriske olier og blid musik. Og overlader trygt alt til behandleren. 

En kompetent og venlig behandling i skønne og rolige omgivelser. Med vidunderlige og effektive produkter, som også kan købes med hjem. 


- Helen

KONTAKT INFO

Intuitions København K

Telefon +45 93 30 11 73 

E-mail contact@intuitions-shop.dk

Peder Hvitfeldts Stræde 6 kld tv

1173 København K


INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Åbningtiderne er vejledende

Vi holder åbent efter aftale. 


OBS! 
Udvidede åbningstider tilbydes efter aftale og ved særlige højtider eller behov. Hold gerne øje via vores onlinebooking samt facebook og Instagram.

Copyright © 2024 Intuitions

Design og udvikling Acaao