Update Reset
Update Reset


INTUITIONS HEAD SPA

Afstressende hovedbundsmassage og hårvask. Denne behandling er udviklet efter rejser i Østen, hvor hovedbundsbehandling med hårvask er et ugentligt ritual. Behandlingen er unik og tilbydes kun hos Intuitions Amager. Denne type massagebehandling anbefales til dig som føler dig stresset, urolig og træt. En halv time som kan transformere din sindstilstand. Vi bruger æteriske olier til, at bringe dig i en dybere meditativ tilstand og stimulere hele din krop via musklerne i hovedbund og nakke. Til hårvasken bruger vi naturlige produkter af højeste kvalietet. Både shampoo og balsam er fugtgivende og efterlader dit hår perfekt, luftigt og blødt. Du har mulighed for, at benytte hårtørrer og styling produkter efter din behandling. Behandlingen udføres af frisør eller kosmetolog/massør.

INTUITION MASSAGE

Skræddersyet massage, individuelt tilpasset efter din krop. Tryk og teknik tilpasses til dine muskler og din tilstand. Vi arbejder med hele din krop og har særligt fokus på afspænding af ryg, nakke, skuldre, ansigt og hovedbund. Vores massageteknikker er et afspændende mix af healing, deep tissue, stræk og akupressur. I en Intuition massage vil du blive masseret i en blanding af naturlige olier, som tilsættes æterisk olie for aromaterapeutisk effekt. Æteriske olier optages gennem åndedræt og blodbaner, og har en særlig virkning på krop og sind. Vælg 30 eller 60 min.INTUITION HEAD SPA 30 MIN. 475kr. 


INTUITION MASSAGE 30 MIN.  475kr.


INTUITION MASSAGE 60 MIN. 775kr. 


Varighed af behandlinger er inkl. af- og påklædning samt betaling og vejledning.

KONTAKT INFO

Intuitions København K

Telefon +45 93 30 11 73 

E-mail contact@intuitions.dk

Peder Hvitfeldts Stræde 6 kld tv

1173 København K


INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Åbningtiderne er vejledende

Åbningstiderne er kun vejledende. Se aktuelle åbningstider i bookingkalenderen.


OBS! 
Udvidede åbningstider tilbydes efter aftale og ved særlige højtider eller behov. Hold gerne øje via vores onlinebooking samt facebook og Instagram.

Copyright © 2021 Intuitions

Design og udvikling Acaao