Update Reset
Update Reset

Behandlerne i Intuitions  


Vores team består af nøje udvalgte behandlere, som hver især tilfører noget unikt til Intuitions univers. 


Vores behandlinger og udførelsen af disse er alle udviklet og gennemarbejdet af Anne Pedersen, kosmetiker og intuitiv behandler samt Intuitions grundlægger. Med en vision om at tilbyde unikke, kompetente og vidunderlige behandlingsoplevelser.  For at tilbyde det bedst mulige indenfor vores felt er samarbejdet i vores team stærkt og vi holder altid øje med, hvad der rør sig i branchen. Vi sætter en stor ære i at tilbyde grundige behandlinger af højeste kvalitet, til attraktive priser og med fokus på både resultat og udførelse. Selv den mindste behandling får vores største og udelte opmærksomhed.

Som behandler i Intuitions har man gennemgået en oplæring i vores vision og udførelsen af vores behandlinger, samt kurser og efteruddannelse. Samtidig gives frihed til at præge behandlingerne med sin egen ekspertise og vores fornemmeste opgave er altid at give dig den bedste velværeoplevelse nogensinde. Dette gør vi ved sammen med dig og ved hjælp af vores erfaring, ekspertise og intuition, at tilpasse alle behandlinger individuelt og specielt til dig. Derfor er alle behandlere i Intuitions særligt udvalgte pga. deres fantastiske hænder, erfaring, personlighed, intuitive evner, kærlighed til faget og deres individualitet. Som kunde hos os vil du derfor altid opleve behandlere som virkelig brænder for deres arbejde, kundeoplevelsen og behandlinger. 


KONTAKT INFO

Intuitions København K

Telefon +45 93 30 11 73 

E-mail contact@intuitions-shop.dk

Peder Hvitfeldts Stræde 6 kld tv

1173 København K


INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Åbningtiderne er vejledende

Vi holder åbent efter aftale. 


OBS! 
Udvidede åbningstider tilbydes efter aftale og ved særlige højtider eller behov. Hold gerne øje via vores onlinebooking samt facebook og Instagram.

Copyright © 2024 Intuitions

Design og udvikling Acaao