Update Reset
Update Reset

OM CRYSTAL ROLLERS

Et værktøj til nemt at udføre massage af ansigt, decolleté og nakke/skuldre. Giver glød og opstrammer huden samt forebygger linjer og fjerner væskeophobninger. Øger optagelsen af plejeprodukter og kan bruges af alle både kvinder og mænd. 

ROSA QUARTZ ROLLER

Kærlighedskrystallen rosenquartz skaber ro, harmoni og balance. Den smukke krystal er healende og beroligende på sensitiv/sart hud eller tilstoppet/uren hud, men kan bruges til alle hudtyper. 

BJERGKRYSTAL ROLLER

En kraftigt healende og styrkende krystal, der giver klarhed og fokus. Vidunderlig, smuk og egner sig til alle hudtyper. Særligt velegnet til moden og tør hud, der mangler vitalitet og glød, men kan bruges til alle hudtyper.

SÅDAN BRUGER DU DIN

KRYSTAL ROLLER

Rul frem og tilbage på bryst, hals og nakke. I ansigtet rulles i opad- og udadgående bevægelser således, at vævet løftes og væskeophobninger drænes væk. Du kan sagtens rulle frem og tilbage med din roller, men sørg for at trykket er i den opadgående bevægelse. Rul ekstra der, hvor du mærker spændinger. Omkring øjnene kan du bruge den runde ende på skaftet til blid massage af øjenomgivelserne i cirkler mod den inderste øjenkrog og udad under brynet.  
Massagen kan udføres både morgen og aften og optimalt 5-15 min pr. dag.  

Intuitions Crystal Rollers er udført i krystal af højeste kvalitet og kraftig metal, så den kan holde i mange år. Da krystal er et naturligt materiale, kan der forekomme farveforskelle og ujævnheder, som ikke har betydning for din

rollers effekt eller kvalitet.  


KONTAKT INFO

Intuitions København K

Telefon +45 93 30 11 73 

E-mail contact@intuitions-shop.dk

Peder Hvitfeldts Stræde 6 kld tv

1173 København K


INDHOLD

ÅBNINGSTIDER

Åbningtiderne er vejledende

Vi holder åbent efter aftale. 


OBS! 
Udvidede åbningstider tilbydes efter aftale og ved særlige højtider eller behov. Hold gerne øje via vores onlinebooking samt facebook og Instagram.

Copyright © 2024 Intuitions

Design og udvikling Acaao